Sleduje Váš pohyb

by bol pocit z jazdy na trenažéri čo najbližší k zjazdovým lyžiam, množstvo senzorov sleduje Váš pohyb v každej sekunde. Trenažér vie, kde presne sa nachádzate, ako rýchlo robite obluk a rovnako vie, ako veľmi hraníte.

Simuluje preťaženie

Pár silných elektromotorov ukrytých vo vnútri trenažéra na základe výsledkov zo senzorov vytvára rovnaké sily, ako tie, ktoré cítite pri jazde na lyžiach.

Vytvára rôzne podmienky

Vďaka veľkej variabilite trenažéra si viete okamžite zmeniť podmienky, pri ktorých lyžujete. Na výber je ľadová zjazdovka, mäkký alebo ťažký sneh. Rovnako dokáže nasimulovať, či lyžujete po menčestri, malých alebo veľkých bubnoch.

Vizuálny zážitok

Variabilita trenažéra nekončí len pri snehu. Môžete si zvoliť voľnú jazdu alebo medzi slalomovými bránami. Pri slalome si môžete zvoliť z 3 vymyslených tratí, alebo si zajazdiť autentickej olympíjskej zjazdovke z ruskej Soči alebo amerického Beaver Creeku.

Naučí Vás

Trenažér je predovšetkým určený pre náuku jazdy po hranách, carvingu. Naučite sa na ňom správny základný postoj na lyžiach, polohu ťažiska tela v oblúku, uvolnené držanie hornej časti tela a predovšetkým pohyb z oblasti bedier.

Možnosť merania

Vďaka množstvu senzorov dokáže trenažér pri nácviku náklonu a zahranenia merať jeho rozsah. Rovnako počíta počty spálených kalórii.